Koulutukset

Vasa Concept Level 1 koulutus

Vasa Concept level 1 koulutus on täydennyskoulutusta neurologista kuntoutusta tekeville fysioterapeuteille ja toimintaterapeuteille.

Tavoite: Kurssin tavoitteena on, että kurssille osallistuja osaa avustaa yleisimmissä Vasa Concept harjoitteissa sekä hän osaa pohtia milloin mikäkin perusharjoitteista kannattaa valita. Kurssilla perehdytään Vasa Concept kuntoutusmenetelmän perusteisiin, verkostotyöhön ja kotiharjoittelun aktivoimiseen. Kurssi on hyödyllinen kaikille neurologista ja kokonaisvaltaista kuntoutusta tekeville fysio- kuin toimintaterapeuteille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille, sekä kuntoutujille ja heidän avustajilleen.

Kohderyhmä: Toiminta- ja fysioterapeutit sekä muut terveydenhuollon ammattilaiset. Myös kuntoutuja &  avustaja voivat osallistua koulutukseen.

Kouluttaja:
Mari Tynkkynen, toimintaterapeutti YAMK, Työnohjaaja, Vasa Concept -kouluttaja www.terapiaperhonen.com

Isomman osallistujamäärän koulutuksissa mukana myös Merja Jelekäinen, fysioterapeutti AMK www.medirex.fi

Ajankohta:

Seuraava Vasa Concept Level 1 koulutus on Ruotsissa, Göteborgissa, 19.-21.4.2024. Koulutuskieli englanti. Lisätietoja Vasa concept Göteborg sivulta.

Koulutuksia järjestetään yhteistyössä Suomen kuntoutuskouluttajien kanssa. Viimeksi Level 1 toteutunut 11/2023. Kuntoutuskouluttajien koulutukseen osallistuminen onnistuu myös etänä, mutta koulutuksesta saa paljon enemmän irti olemalla läsnä koulutuksessa.

Vasa Concept Level 1 koulutus on tilattavissa koulutuksena työyhteisölle.