Koulutukset

Vasa Concept Level 2 koulutus

Level 2 on kuntoutusammattilaisten täydennyskoulutusta. Vasa Concept Level 2 järjestetään yhteistyössä Kuntoutuskouluttajien kanssa. Level 1 tarvitsee olla käytynä ennen Level 2:sta.

Tavoite: Level 2 johdattaa Vasa Conceptin taustateoriaan ja etenkin siihen, miten informaatio kulkee kehossa raajoista selkäytimelle ja aivoihin sekä sieltä takaisinpäin. Tätä tietämystä sulautetaan myös käytännön harjoituksiin ja oivallat, miten kuntoutetaan informaation kulkemista kehon halvaantuneella puolella. Samalla Vasa Concept harjoitusten liikepankki lisääntyy. Kurssi on hyödyllinen kaikille neurologista ja kokonaisvaltaista kuntoutusta tekeville fysio- kuin toimintaterapeuteille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille, sekä kuntoutujille ja heidän avustajilleen.

Kohderyhmä: Toiminta- ja fysioterapeutit sekä muut terveydenhuollon ammattilaiset. Myös kuntoutuja &  avustaja voivat osallistua koulutukseen.

Kouluttajat:
Liisa Paavola, FT, PsL, neuropsykologian erikoispsykologi, psykoterapeutti www.neural.fi

Mari Tynkkynen, Toimintaterapeutti yamk, Työnohjaaja, Vasa Concept-kouluttaja www.terapiaperhonen.com

Ajankohta:

Tällä hetkellä ei ole sovittuna ajankohtaa seuraavalle yleiselle koulutukselle. Saatavissa tilauskoulutuksena työyhteisölle.